Γονείς άφησαν μωρό στο μπαλκόνι και πέθανε από το κρύο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 17:00 Γονείς άφησαν μωρό στο μπαλκόνι και πέθανε από το κρύο!
Ένα απίστευτο περιστατικό έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη Ρωσία. Ασυνείδητοι γονείς άφησαν στο μπαλκόνι ένα βρέφος 7 μηνών και πέθανε από το κρύο!

Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την κοινωνία στη Ρωσία, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το μωρό βρισκόταν σε καροτσάκι στο μπαλκόνι, εκτεθειμένο μάλιστα σε θερμοκρασία που άγγιζε ακόμη και τους -7 βαθμούς στην περιοχή Khabarovsk της Ρωσίας.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το θάνατο του μωρού, καθώς, όπως φαίνεται από τις πρώτες μαρτυρίες και καταθέσεις, οι γονείς φαίνεται να το άφησαν στο μπαλκόνι για 5 ώρες για να… κοιμηθεί σε φρέσκο αέρα!

Το υπουργείο Υγείας της περιοχής, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του BBC, ενημέρωσε τους κατοίκους με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην αφήσουν τα μικρά παιδιά έξω στο κρύο ασυνόδευτα, καθώς οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. «Να γνωρίζετε πάντα που και με ποιόν είναι τα παιδιά σας» αναφέρει το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ακόμη ότι τα παιδιά στο Khabarovsk πέφτουν όλο και πιο συχνά θύματα της κακοκαιρίας, λόγω της αμέλειας από τους γονείς τους και της άγνοιας για τα βασικά μέτρα ασφαλείας σε ακραίες καιρικές συνθήκες!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του BBC, οι γονείς στις σκανδιναβικές χώρες, όπως η Φινλανδία και η Νορβηγία, πιστεύουν ότι τα παιδιά τους κοιμούνται καλύτερα και για μεγαλύτερο διάστημα όταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο!

Πηγή: BBC

Προσαρμοσμένη αναζήτηση