Μπάκιγχαμ καλεί Χάρι σε έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 21:36 Μπάκιγχαμ καλεί Χάρι σε έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκάλεσε συνάντηση και των τεσσάρων βασιλικών Οίκων για να προσπαθήσει να βρει έναν «λειτουργικό» μελλοντικό ρόλο για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, μέσα σε λίγες μέρες, όχι εβδομάδες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Αυτού Μεγαλειότητα στο Sandringham, ο Πρίγκιπας Κάρολος στη Σκωτία και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν προγραμματίσει τετραμερή τηλεδιάσκεψη με τον Πρίγκιπα Χάρι που βρίσκεται στο Windsor, για να προσπαθήσουν να επιλύσουν την έξοδο Χάρι - Μέγκαν από την βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποκάλυψαν ότι θέλουν να εγκαταλείψουν τη δημόσια ζωή αν και αργότερα προέκυψε ότι η ανακοίνωση ήρθε κατά των αυστηρών εντολών της Βασίλισσας.

H βασίλισσα Ελισάβετ θέλει η κατάσταση να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν σύμφωνα με μια πηγή του παλατιού του Μπάκιγχαμ και οι συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν «με γοργούς ρυθμούς» και θα συνεργαστούν με την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εσωτερικών.

Οι συζητήσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακόμη και ξένες κυβερνήσεις, πιθανώς τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν σκοπεύουν να μοιράσουν τοn χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής.

Παρά το γεγονός ότι παρουσίασαν την έξοδό τους ως τελειωμένη συμφωνία, το παλάτι προειδοποίησε το ζευγάρι ότι τα σχέδιά τους ήταν «σε πρώιμο στάδιο» και χρειάστηκε πολύ συζήτηση μεταξύ των «γαλαζοαίματων», υποδεικνύοντας ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν είχαν υπερβεί τα εσκαμμένα και αγνόησαν τις επιθυμίες της οικογένειας.

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθαν για την απόφαση-βόμβα μόλις 10 λεπτά πριν δημοσιευθεί η ανακοίνωση του ζευγαριού..

Η επιστολή παρολιγον να προκαλέσει έναν «βασιλικό πόλεμο», με τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ να αντιδρούν με οργή και τη βασίλισσα να αισθάνεται «βαθιά απογοητευμένη».

Οι κληρονόμοι του θρόνου  της Βρετανίας προειδοποίησαν ότι «ο Χάρι και ο Μέγκαν θα τιμωρηθούν» επειδή αγνόησαν τις κρυστάλλινες εντολές της Αυτού Μεγαλειότητας να μην δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση μέχρι να ολοκληρωθεί η πρόταση από ανώτερα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση