Απογοήτευση για τη «διαβολική» Μέγκαν - Έπαινοι για την άψογη Κέιτ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 10:00 Απογοήτευση για τη «διαβολική» Μέγκαν - Έπαινοι για την άψογη Κέιτ

Εκδηλώσεις λατρείας για την Κέιτ Μίντλετον μετά την τεράστια απογοήτευση από τη Μέγκαν Μαρκλ.

Με αφορμή το δράμα που εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα στη Μεγάλη Βρετανία και τις «φουρτούνες» που βρήκαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι φαν του παλατιού δεν σταματούν να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Χάρι και τη Μέγκαν. 

REUTERS
REUTERS

Η «διαβολική» και «πανούργα» Μέγκαν που ξεμυάλισε τον Χάρι και τον έκανε να θέλει να σβήσει το παρελθόν του, το σπίτι όπου γεννήθηκε και έκανε την οικογένεια άνω - κάτω. Σχόλια αυτού του στιλ κατακλύζουν τα social media.

REUTERS
REUTERS

Στον αντίποδα η «τέλεια» Κέιτ, που είναι πάντα άψογη, ξέρει καλά τον ρόλο της, είναι καλή μητέρα, είναι ένας άνθρωπος που βγάζει πολύ θετική ενέργεια και δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανέναν. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλια της Κέιτ που συνέπεσαν με την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι αποχωρούν από την πρώτη γραμμή της βασιλικής οικογένειας, όλοι έσπευσαν να τους κατηγορήσουν για κακό timing. 

Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, η βασιλική οικογένεια έγραψε ένα μήνυμα με ευχές για τα γενέθλια της Κέιτ.  

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε τα σχόλια στο συγκεκριμένο tweet. Οι περισσότεροι σχολιαστές επαινούν την Κέιτ για όλη τη στάση της εδώ και χρόνια, ενώ κατακεραυνώνουν τη «διαβολική» Μέγκαν:  

- Η Κέιτ που είναι όλο χάρη και λάμψη, ενώ οι άλλοι δύο ναρκισιστές προσπάθησαν να της κλέψουν την προσοχή την ημέρα των γενεθλίων της. 

- Αυτή η γυναίκα από την Αμερική προσπαθεί κάθε χρόνο να επισκιάσει τα γενέθλια της Κέιτ.

- Η Κέιτ δείχνει στον κόσμο πώς είναι να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας και να το κάνεις με χάρη και σιγουριά. Αν οι Σάσεξ θέλουν να φύγουν, να τους αφαιρέσουν τους τίτλους τους, να κόψουν τις χρηματοδοτήσεις και να τους αφήσουν να συντηρήσουν μόνοι τους τους εαυτούς τους. Και έστω και καθυστερημένα, να επιστρέψουν τα χρήματα των φορολογουμένων για τον Frogmore.

 

 

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση