Πελάτης εστιατορίου συνεχίζει... ατάραχος το γεύμα του ενώ δίπλα του πέφτει ξύλο (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 10:01 Πελάτης εστιατορίου συνεχίζει... ατάραχος το γεύμα του ενώ δίπλα του πέφτει ξύλο (vid)

Η προσωποποίηση του ζεν ήταν ένας πελάτης σε ένα εστιατόριο στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας, ο οποίος συνέχισε να γευματίζει ατάραχος την ώρα που δίπλα του... έπεφτε ξύλο!

Με παροιμιώδη ψυχραιμία, ο Κρις Χιλ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, συνεχίζει να τρώει τις πατάτες του, τη στιγμή που δύο πελάτες επιτίθενται σε μέλη του προσωπικού.

«Γύρισα και είδα δύο άνδρες να πετούν πράγματα ο ένας στον άλλον. Μου πέρασε από το μυαλό να αλλάξω θέση αλλά απολάμβανα το κεμπάπ και τις πατάτες μου, αν και οι πατάτες δεν ήταν και πολύ ωραίες» δήλωσε ο Χιλ στη Daily Mail.

Στα πλάνα μου αναρτήθηκαν στο Twitter φαίνεται αρχικά ένας άνδρας που φοράει γκρι μπλούζα και μπλε καπέλο να χτυπά έναν εργαζόμενο του εστιατορίου, ο οποίος απαντά πετώντας του μαγειρικές λαβίδες. Τότε μπαίνει στον καυγά και ένας ακόμα πελάτης, και έπειτα τέσσερις υπάλληλοι σπεύδουν να βοηθήσουν. Μετά από αρκετό... ξύλο και κάποιον άνδρα που μπαίνει στη μέση, ο καυγάς ξεθυμαίνει.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο Χιλ διακρίνεται να φοράει ακουστικά και να scrollάρει στο κινητό του!

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση