Βόμβα από Σερβικά ΜΜΕ: Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε εντολή εκτέλεσης του Κοβάσεβιτς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 15:06 Βόμβα από Σερβικά ΜΜΕ: Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε εντολή εκτέλεσης του Κοβάσεβιτς

Ένα δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Blic» προκαλεί σοκ!

Καθώς αναφέρει ξεκάθαρα πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο, ήταν αυτός που έδωσε την εντολή της δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και ήταν συμπαίκτες μάλιστα με τον Ισπανό παλαίμαχο, δέχθηκε επίθεση πριν λίγες ημέρες έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά από πυροβολισμό αγνώστων.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, με τον Κοβάσεβιτς να δηλώνει από την πλευρά του πως έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Το σημερινό θέμα της Blic, που έχει ως βάση εκείνο της telegraf.rs, όμως προκαλεί πραγματικά σοκ.

Επίσης, γίνεται εκτενής αναφορά στις περιπέτειες που είχε με τη δικαιοσύνη τους τελευταίους μήνες ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ισπανία ως εγκέφαλος σε οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. 

Όπως σημειώνουν οι Σέρβοι, ο Κοβάσεβιτς ίσως κάτι γνώριζε, πιθανότατα έδωσε κάποια σχετική πληροφορία σε κάποιον Ισπανό σχετικά με την... δράση του πρώην συμπαίκτη του.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση