Εκατομμύρια δίνουν Ατζούν και Νουσρέτ στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 16:52 Εκατομμύρια δίνουν Ατζούν και Νουσρέτ στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας

Μόνο ο Νουσρέτ δίνει τις εισπράξεις της Δευτέρας από όλα τα εστιατόρια του, ποσό που ανέρχεται στο 1,2 εκατ. τουρκικές λίρες!

Μετά τον φονικό σεισμό στην Ελαζίγ, επώνυμοι Τουρκοι προχωρούν σε δωρεές και βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς. Μεταξύ αυτών ο γνωστός και στην Ελλάδα παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και ο μάγειρας και ιδιοκτήτης εστιατορίων Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που κάνει καριέρα διεθνώς λόγω του τρόπου που αλατίζει το κρέας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ατζούν μέσω καμπάνιας που διοργάνωσε το κανάλι του TV8 κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 78 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

«Το ποσό της βοήθειας μας έφθασε τα 73 εκατομμύρια  και τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς της AFAD. Είμαι πολύ χαρούμενος που συλλέγω αυτή τη βοήθεια και για την υποστήριξη που παρείχε το έθνος μας σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Θεός να ευλογεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκστρατεία μας», έγραψε ο στο instagram.

Στον αντίποδα, ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός και ως Salt Bae, ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας τις εισπράξεις της Δευτέρας από όλα τα εστιατόρια του, ποσό που ανέρχεται στο 1,2 εκατ. τουρκικές λίρες. 

«Θα δώσουμε όλο τον χθεσινό μας κύκλο εργασιών σε ανθρώπους της Elazig & Malatya που επλήγησαν σοβαρά από τον καταστροφικό σεισμό» έγραψε στα social media και ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία..

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση