Παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 17:43 Παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της ρυθμικής γυμναστικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αθλήτρια νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο αριστερό της χέρι και ότι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος. Την ίδια ώρα, πάντως, η προπονήτρια της Σολντάτοβα, Άννα Ντιάσενκο, φέρεται να διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες και να αποδίδει τη νοσηλεία της πρωταθλήτρια σε ιατρικές εξετάσεις.Τα Μέσα Ενημέρωση της Ρωσίας, ωστόσο, αναφέρουν ότι η Σολντάτοβα δεν θέλει να εξηγήσει στους γιατρούς της τους λόγους που την οδήγησαν στον αυτοτραυματισμό της.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση