Γουίτνεϊ Χιούστον: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη νεκροψία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 13:28 Γουίτνεϊ Χιούστον: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη νεκροψία

Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν μύθος πριν πεθάνει. Η σύντομη ζωή της ήταν πολυτάραχη και ο θάνατός της με τόσο άδοξο τρόπο κατέδειξε το δράμα που ζούσε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τα ναρκωτικά που στο τέλος την σκότωσαν.

Στις 11 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από εκείνη την ημέρα που βρήκαν την Γουίτνεϊ Χιούστον νεκρή μπρούμυτα στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες. Η θερμοκρασία του νερού ήταν τόσο υψηλή, περίπου 60 βαθμοί που έλειπαν κομμάτια από το δέρμα της και το σώμα της ήταν γεμάτο εγκαύματα.

Πριν από λίγες ημέρες η Daily Mirror έδωσε στο φως τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία σοκάρουν. Η Χιούστον βρέθηκε χωρίς δόντια και με περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.
https://www.instagram.com/p/B8cB8vJqMwR/?utm_source=ig_web_copy_link
Και όχι μόνο αυτό! Ουλές, τραυματισμοί και σημάδια. Είχε επίσης τόσο μεγάλο πρόβλημα με την καρδιά της που μια αρτηρία ήταν μπλοκαρισμένη σε ποσοστό 60%.
Οι απίστευτες καταχρήσεις που ήταν κυρίως ναρκωτικά και αλκοόλ είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει 11 από τα δόντια της και πολλά από τα μαλλιά της ενώ οι βλεφαρίδες της ήταν ανύπαρκτες.
 
πηγή: newsit.gr
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση