Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέλος οριστικά το "Sussex Royal": H Ελισάβετ γονάτισε Χάρι και Μέγκαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 23:29 Τέλος οριστικά το "Sussex Royal": H Ελισάβετ γονάτισε Χάρι και Μέγκαν

Παρελθόν θα αποτλέσει για τους Σάσεξ ο πριγκιπικό τους τίτλο την άνοιξη. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη "royal" στην επωνυμία τους, αφού αποφάσισαν αιφνιδίως να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στον Καναδά.

Η απόφασή αυτή ελήφθη έπειτα από εβδομάδες συνομιλιών μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με τον τρόπο που θα παρουσιάζονται στον κόσμο, στο μέλλον.

Το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί άλλη ονομασία για τη νέα του ζωή, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για αυτούς...

"Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την Άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation", γνωστοποίησε εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την άνοιξη του 2020", τόνισε συγκεκριμένα.

Την παρούσα στιγμή, ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποιούν εκτενώς το συγκεκριμένο μπραντ.

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, γραφική ύλη, ενδύματα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Φουντώνει το παρασκήνιο με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, ενάμιση μήνα μετά τη φωτιά που άναψαν στο Μπάκινγχαμ, ανακοινώνοντας πως "παραιτούνται" από την βασιλική οικογένεια.

Η τελευταία ενημέρωση από το Παλάτι ανέφερε πως στις 31 Μαρτίου θα γραφτεί το οριστικό τέλος για τους βασιλικούς τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως τίποτα δεν μπορεί να "σταματήσει νομικά" εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το "βασιλικό όνομα", το Sussex Royal, παρά την ρητή απαγόρευση της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να παραπονέθηκε στον στενό της "κύκλο" πως η χρησιμοποίηση του ονόματος "Sussex Royal" "δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί ζήτημα καθώς δεν ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσουν να πουλάνε μπλουζάκια και μολύβια" σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

"Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι", τόνισε η ίδια πηγή.

πηγή: thetoc.gr