Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Ένα… τσουβάλι λεφτά και χωρίς το “Royal”!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 15:44 Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Ένα… τσουβάλι λεφτά και χωρίς το “Royal”!
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Ένα… τσουβάλι λεφτά και χωρίς το “Royal”!
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο Πρίγκιπας Χάρι και το “χρυσό” Instagram

Την τελευταία εβδομάδα, οι “τριγμοί” στο Παλάτι ήταν έντονοι. Η Βασίλισσα Ελισάβετ απαγόρευσε ρητά την χρήση της λέξης “Royal” από το ζεύγος που έριξε… μαύρη πέτρα πίσω του και αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χωρίς το βασιλικό “πέπλο”.

Άτομα από το στενό περιβάλλον της αμερικανίδας ηθοποιού μετέφεραν την πικρία και την οργή της, με την Μέγκαν Μαρκλ να φέρεται να λέει ουσιαστικά πως τίποτα δεν μπορεί να “σταματήσει νομικά” εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το “βασιλικό όνομα”, το Sussex Royal!

Παρόλα αυτά, το ζεύγος αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο τίτλο, ωστόσο αυτό ειπώθηκε με αρκετή δόση… από φαρμάκι!

Παρόλα αυτά, η μη χρήση του συγκεκριμένου όρου ίσως να μην… δυσαρεστήσει και πολύ τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ κι αυτό διότι τα… λεφτά είναι πολλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανό να αμείβονται με 85.000 λίρες για κάθε ανάρτηση (!) στον λογαριασμό τους στο Instagram!

Μέγκαν Μαρκλ

Τα… κουκιά για τα ζεύγη Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι και Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα “βγάζουν” περίπου τα διπλά από όσα εισπράττουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για την ίδια δραστηριότητα.

Το συγκεκριμένο προφίλ, που -ακόμα τουλάχιστον- ονομάζεται “Sussex Royal” μετρά 11,2 εκατομμύρια ακολούθους, χρησιμοποιείται επί του παρόντος για να προωθεί τις φιλανθρωπικές δράσεις του ζεύγους.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμη γνωστό τι θα συμβεί από την 1η Απριλίου, οπότε και θα γραφτεί το οριστικό τέλος της σχέσης του Παλατιού με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Ειδικοί δήλωσαν στην Sun πως με βάση την δημοσιότητα του ζεύγους, η… ταρίφα των 85.000 λιρών ανά post στο Instagram είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστική.

Μέγκαν Μαρκλ Βασίλισσα Ελισάβετ

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters / ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση