Κορονοϊός: Ryanair και British Airways ακυρώνουν εκατοντάδες πτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 20:45 Κορονοϊός: Ryanair και British Airways ακυρώνουν εκατοντάδες πτήσεις

Τα πάνω – κάτω και στις διεθνείς εναέριες μεταφορές φέρνει ο νέος κορονοϊός! Για του λόγου το αληθές, την Καθαρά Δευτέρα (02.03.2020) δύο από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες – Ryanair και British Airways – ακυρώνουν εκατοντάδες πτήσεις προς και από την Ευρώπη λόγω της εξάπλωσης του νέου κορoνοϊού.

Η ιρλανδική εταιρεία ανακοίνωσε σημαντική πτώση των κρατήσεων, ιδιαίτερα από και προς Ιταλία, και γι’ αυτό ακυρώνει το 25% των πτήσεών της προς την χώρα, όπου ο θανατηφόρος κορονοϊός συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο, από τις 17 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου.

Από την δική της πλευρά η British Airways ακολούθησε το παράδειγμα της Ryanair, ακυρώνοντας καΙ εκείνη εκατοντάδες πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και τμημάτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Οι προορισμοί που αποκλείονται προς το παρόν από το πρόγραμμα των δρομολογίων της British Airways περιλαμβάνουν την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και την Ελβετία – καθώς και το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία έχει, επίσης, ακυρώσει τις πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου του Γκάτγουικ στο Λονδίνο και Ιταλίας, Γαλλίας και Αλβανίας, αλλά και πτήσεις από το Λονδίνο προς και από Ιταλία και Γερμανία.

πηγή: mirror.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση