Βγήκαν στα μπαλκόνια κι άρχισαν να χτυπούν κατσαρόλες κατά του Χουάν Κάρλος!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 17:50 Βγήκαν στα μπαλκόνια κι άρχισαν να χτυπούν κατσαρόλες κατά του Χουάν Κάρλος!

Αν και σε απομόνωση λόγω κορονοϊού, οι Ισπανοί δεν… πτοήθηκαν. Και μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα καμώματα του πρώην βασιλιά τους, του Χουάν Κάρλος, βγήκαν στα μπαλκόνια τους με τις κατσαρόλες!

Ο στόχος τους με τη διαμαρτυρία τους αυτή ήταν να ζητήσουν από τον τέως βασιλιά τους να δωρίσει τα εκατομμύρια που σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε από την Σαουδική Αραβία στο ισπανικό σύστημα υγείας που δοκιμάζεται στην μάχη κατά της Covid-19. Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Χουάν Κάρλος ανάγκασαν ακόμη και τον γιο του και νυν βασιλιά Φελίπε να του… κόψει το ετήσιο επίδομα.

Κινητοποιημένοι από τα social media, οι Ισπανοί βγήκαν στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους στην Μαδρίτη για να χτυπήσουν τις κατσαρόλες τους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα στον Χουάν Κάρλος.

Ο βασιλιάς Φελίπε ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του, από τον οποίο αφαίρεσε επίσης το ετήσιο επίδομα.

Ελβετική εφημερίδα αποκάλυψε ότι, όταν ήταν βασιλιάς, ο Χουάν Κάρλος δέχθηκε το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος ο Χουάν Κάρλος, που αποποιήθηκε τον θρόνο του 2014, δεν σχολίασε το δημοσίευμα.

Ωστόσο το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο τέως βασιλιάς δεν είχε ενημερώσει τον γιό του για την δοσοληψία.

Οι Ισπανοί, που βρίσκονται από το Σάββατο υπό αυστηρό περιορισμό στα σπίτια τους, ήταν οι πρώτοι που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων τους που δίνει την μάχη του κορονοϊού.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση