Αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον – Τραμπ: Προσευχόμαστε για εκείνον

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 09:05 Αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον – Τραμπ: Προσευχόμαστε για εκείνον

Ο Μπόρις Τζόνσον πέρασε το βράδυ σε νοσοκομείο του Γουέστμινστερ, αφού ο κορωνοϊός δεν λέει να τον… εγκαταλείψει. Η εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο έγινε γνωστή λίγο μετά το ιστορικό διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Μπόρις Τζόνσον; Ο Βρετανός πρωθυπουργός τον οποίο χτύπησε ο κορωνοϊός πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από το ιστορικό διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, μόλις το τέταρτο της μακράς θητείας της, όταν έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο κορωνοϊός τον ταλαιπωρεί εδώ και 10 μέρες.

Η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε ότι ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στο νοσοκομείο, πιθανότατα στο St Thomas στο Γουέστμινστερ, προληπτικά και προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Τζόνσον παραδέχτηκε πριν από 10 μέρες πως έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε καταβεβλημένος σε ένα video που ανέβασε στο twitter, παραδεχόμενος ότι τα συμπτώματα τον ταλαιπωρούσαν ακόμα.

Τραμπ: Φίλε Μπόρις, περαστικά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον και δήλωσε σίγουρος ότι ο φίλος του θα βγει γρήγορα νικητής από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

«Θέλω να εκφράσω τις ευχές όλου του έθνους για καλή ανάρρωση στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον καθώς δίνει τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό. Όλοι οι Αμερικάνοι προσεύχονται για εκείνον, είναι φίλος μου, ένας σπουδαίος κύριος και ένας μεγάλος ηγέτης. Μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλά, είναι δυνατός».

Ο Τραμπ είπε πως ενημερώθηκε από τον Βρετανό πρέσβη για την κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού. «Ήταν σημαντικό το ότι πήγε στο νοσοκομείο, ελπίζω να είναι καλά», τόνισε.

Με πληροφορίες από Daily Mail, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση