Κορωνοϊός: Συγκινητική κίνηση γιατρών στο Ισραήλ - Έβαλαν φωτογραφίες τους στο στήθος τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 15:50 Κορωνοϊός: Συγκινητική κίνηση γιατρών στο Ισραήλ - Έβαλαν φωτογραφίες τους στο στήθος τους

Ενώ δουλεύουν φορώντας ειδικές στολές για αυτοπροστασία, έχουν τοποθετήσει φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους στο στήθος τους.

Η πανδημία του κορωνοϊού, από την οποία δοκιμάζεται ολόκληρη η υφήλιος, δοκιμάζει και τα όρια των εθνικών συστημάτων Υγείας στις περισσότερες χώρες.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι σύγχρονοι "ήρωες", οι γιατροί και οι νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά αδιάκοπα, με κίνδυνο της ζωής τους και συχνά χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, για να σώσουν τις ανθρώπινες ζωές.

Η ιστορία των γιατρών και νοσηλευτών από το νοσοκομείο "Hasharon" στην πόλη Πετάχ Τίκβα του Ισραήλ, συγκινεί.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δουλεύει φορώντας ειδικές στολές για αυτοπροστασία, έχουν τοποθετήσει φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους στο στήθος τους, ώστε οι ασθενείς να ξέρουν ποιος "κρύβεται" πίσω από τη φροντίδα που λαμβάνουν καθημερινά.

Οι φωτογραφίες των γιατρών και νοσηλευτών, κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρου του διαδικτύου, περνώντας συγκινητικά μηνύματα, εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας που όλοι περνάμε, ενώ φανερώνουν και πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση