Ο ιδρυτής του Twitter δίνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 09:13 Ο ιδρυτής του Twitter δίνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Μεγάλο μέρος των κεφαλαίων θα καταλήξουν στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Ο ιδρυτής και CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού του πως θα διαθέσει το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου σε δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, θα βάλει το ποσό του 1 δις (28% της περιουσίας του) σε εταιρία, όπου μεγάλο μέρος των κεφαλαίων θα καταλήξουν στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Ο Ντόρσεϊ δεν διευκρίνισε ωστόσο πόσα από τα χρήματα θα προοριζόταν γι' αυτόν τον σκοπό.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει τη φονική του δράση, με τα θύματά του να έχουν ξεπεράσει ήδη τον αριθμό των 80 χιλιάδων, και η ανθρωπότητα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται όλοι, ειδικά εκείνοι που είναι οικονομικά ισχυροί για να στηρίξουν την προσπάθεια των κυβερνήσεων, και σε αυτό το πλαίσιο ο Τζακ Ντόρσεϊ δείχνει το δρόμο σε όλους.

Τι έγραψε στο Twitter

"Γιατί τώρα; Γιατί οι ανάγκες είναι όλο και πιο επείγουσες και θέλω να δω τον αντίκτυπο που θα έχει στη ζωή μου. Ελπίζω ότι αυτό θα εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο. Η ζωή είναι πολύ μικρή, οπότε ας κάνουμε ό, τι μπορούμε σήμερα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους τώρα", ανέφερε ο Ντόρσεϊ.

Η ανάρτηση του Τζακ Ντόρσεϊ

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση