Ο κορωνοϊός «έδειξε» ξανά στους Ινδούς μετά από δεκαετίες τα Ιμαλάϊα! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 14:14 Ο κορωνοϊός «έδειξε» ξανά στους Ινδούς μετά από δεκαετίες τα Ιμαλάϊα! [pics]

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μια πανδημία χωρίς προηγούμενο και έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.Το ίδιο και στην Ινδία.

Η Ινδία που είναι μια από τις πολυπληθέστερες χώρες του κόσμου, με πληθυσμό 1,3 δισ. είναι σε γενικό lockdown και όπως σας παρουσίασε σε σχετικό ρεπορτάζ και το newsit.gr τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο να περιορίσει και τα κρούσματα και τους νεκρούς.

Στην Ινδία όμως συμβαίνει και κάτι άλλο το οποίο έχουν παρατηρήσει με έκπληξη και δέος συνάμα οι κάτοικοι της Πουντζάμπ. Μετά από δεκαετίες ολόκληρες και με την ατμοσφαιρική ρύπανση να έχει υποχωρήσει απίστευτα λόγω της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οι κάτοικοι βλέπουν τις κορυφές των Ιμαλαΐων! Και μιλάμε για απόσταση τουλάχιστον 130 χιλιομέτρων.

Κάτοικοι της πόλης Τζαλαντάρ και από γύρω περιοχές ανέβασαν φωτογραφίες με την θέα από τα σπίτια τους λέγοντας ότι έχουν να δουν τα Ιμαλάϊα πολλές δεκαετίες!

Στο Δελχί, η ατμοσφαιρική ρύπανση υποχώρησε κατά 44% και σε άλλες 85 πόλεις σε όλη την Ινδία, ο αέρας καθάρισε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του lockdown.

Και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η σύγκριση πριν και μετά το lockdown είναι απίστευτη:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση