Θρήνος στη Γαλλία: 643 θάνατοι σε μία ημέρα- Οι 290 σε οίκους ευγηρίας...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 22:17 Θρήνος στη Γαλλία: 643 θάνατοι σε μία ημέρα- Οι 290 σε οίκους ευγηρίας...

Σήμερα αναφέρθηκαν άλλοι 353 θάνατοι σε νοσοκομεία και 290 σε οίκους ευγηρίας και ιδρύματα.

Στους 13.832 ανέρχονται οι άνθρωποι που πέθαναν από τον νέο κορονοϊό στη Γαλλία, καθώς σήμερα αναφέρθηκαν άλλοι 353 θάνατοι σε νοσοκομεία και 290 σε οίκους ευγηρίας και ιδρύματα, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής την υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλμόν.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας μειώθηκε (κατά 121) και ανέρχεται στους 6.883.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19 ανέρχονται στα 93.790.

Σημειώνεται πως το ερευνητικό ινστιτούτο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλτ, στη Μασσαλία, έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα, μέσω του διαδικτύου, τη σύνοψη μιας νέας μελέτης για τα πλεονεκτήματα της υδροξυχλωροκίνης για τη θεραπεία του νέου κορονοϊού, η μεθοδολογία της οποίας προκάλεσε αμέσως νέες επικρίσεις από τους συναδέλφους του στον ιατρικό κόσμο.

"Η υδροξυχλωροκίνη (παράγωγο της χλωροκίνης που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ελονοσίας) σε συνδυασμό με την αζιθρομυκίνη (σ.σ. είδος αντιβιοτικού) χορηγούμενη αμέσως μετά τη διάγνωση, είναι μια αποτελεσματική και ακίνδυνη θεραπεία για την Covid-19" αναφέρεται στο συμπέρασμα αυτής της σύντομης προδημοσίευσης.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση