Μπόρις Τζόνσον: Όταν το επιτρέψουν οι γιατροί θα επιστρέψει στην εργασία του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 16:38 Μπόρις Τζόνσον: Όταν το επιτρέψουν οι γιατροί θα επιστρέψει στην εργασία του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, πως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς η κατάσταση για τον ίδιο.

Ο Μπόρις Τζόνσον θα ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, δήλωσε ο εκπρόσωπός του σήμερα, αρνούμενος να κάνει εικασίες για το πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί η πλήρης ανάρρωσή του.

"Μόλις χθες βγήκε από το νοσοκομείο και όποιες αποφάσεις λάβει αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει στο κυβερνητικό έργο θα είναι μετά από τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας", δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, πως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς η κατάσταση για τον ίδιο, όταν νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο προσβεβλημένος από την COVID-19, την προηγούμενη εβδομάδα.

"Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω όσα χρωστάω στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) για τη διάσωση της ζωής μου" είπε ο ίδιος σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε σήμερα στο Twitter, λίγο μετά τη δημοσιοποίησή του εξιτηρίου του, από το νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο.

Πηγή: thetoc.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση