Φρίκη χωρίς όρια: βίασε 7χρονο κορίτσι και προσπάθησε να του βγάλει τα μάτια!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 19:44 Φρίκη χωρίς όρια: βίασε 7χρονο κορίτσι και προσπάθησε να του βγάλει τα μάτια!

Άλλη μια υπόθεση φρίκης από την Ινδία. Άλλη μια περίπτωση βιασμού ενός παιδιού που σοκάρει τους πάντες.

Δεν χωρά ο νους πως ένας 21χρονος έφτασε στο σημείο να απαγάγει, να βιάσει και στη συνέχεια να προσπαθήσει να τυφλώσει το θύμα του, μόνο και μόνο για να μην τον αναγνωρίσει και να μην πληρώσει για το έγκλημά του. Άλλη μια ιστορία φρίκης στην Ινδία.

Το 7χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη ζωή της, καθώς ο βιαστής του, το έχει τραυματίσει σοβαρά στα μάτια, στην προσπάθειά του να εμποδίσει το παιδί να τον αναγνωρίσει.

Το 7χρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με την αστυνομία, έπαιζε με φίλους της κοντά στο σπίτι της σε χωριό της περιοχής Ντάμοχ την Τετάρτη το βράδυ, όταν απήχθη. Βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο με τα χέρια της δεμένα και χωρίς τις αισθήσεις της.

«Ο δράστης την είχε τραυματίσει στα μάτια και στο πρόσωπο», δήλωσε ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας Χεμάντ Τσαουχάν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης, που ζούσε στην περιοχή, συνελήφθη την Πέμπτη. «Πίεσε με πολλή δύναμη τα δάκτυλά του στα μάτια του κοριτσιού. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να της σώσουν την όραση. Ελπίζουμε», πρόσθεσε.

Η Σουάτι Μαλιγουάλ, υπεύθυνη της Επιτροπής Γυναικών στο Νέο Δελχί, χαρακτήρισε το έγκλημα «αισχρό και ειδεχθές». «Ζητώ να επιβληθεί η μέγιστη ποινή στον δράστη», τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter.

Η επίθεση στο 7χρονο κορίτσι σημειώθηκε ένα μήνα αφού εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού τέσσερις άνδρες για τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας στο Νέο Δελχί το 2012.

Η υπόθεση εκείνη, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τόσο στην Ινδία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, έφερε στο φως τη μάστιγα της σεξουαλικής βίας εναντίον των γυναικών στη χώρα και ώθησε την κυβέρνηση να υιοθετήσει πιο αυστηρή νομοθεσία για τα σεξουαλικά εγκλήματα.

Περίπου 34.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στις ινδικές αρχές το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Στο κρατίδιο Μάντια Πραντές εκείνη τη χρονιά είχαν καταγραφεί οι περισσότεροι βιασμοί: 6.500.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση