Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε μπαμπάς - Η σύντροφός του Κάρι Σιμοντς γέννησε το πρώτο τους παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 12:38 Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε μπαμπάς - Η σύντροφός του Κάρι Σιμοντς γέννησε το πρώτο τους παιδί

Μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς έγιναν γονείς ενός αγοριού.

Στη δήλωση που κυκλοφόρησε το ζευγάρι ανέφερε ότι απέκτησαν ένα "υγιές αγοράκι σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίς το πρωί".

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είπε ότι τόσο η μητέρα όσο και το μωρό "τα πήγαν πολύ καλά" μετά τη γέννηση σε νοσοκομείο του Λονδίνου την Τετάρτη το πρωί. "Ο πρωθυπουργός και η κυρία Σόμοντς είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν τη γέννηση ενός υγιούς αγοριού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίς το πρωί. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε πολύ καλά. Ο πρωθυπουργός και η κυρία Symonds θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη φανταστική ομάδα των γιατρών του NHS. "

Η ανακοίνωση ήρθε καθώς αυξάνονταν οι εικασίες σχετικά με το αν ο Τζόνσον θα έκανε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού την Τετάρτη. Ωστόσο, η άφιξη του μωρού είναι πιθανόν ο λόγος που η Ντάουνινγκ Στριτ δεν μπόρεσε να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή του.

Ο Τζόνσον επέστρεψε στη δουλειά της πρώτης γραμμής τη Δευτέρα, αφού υπέφερε από κορωνοϊό και πέρασε χρόνο σε μονάδα εντατικής φροντίδας.

Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ έγραψε στο Twitter: "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για τον Μπόρις και την Κάρι. Θαυμάσιο να έχει μια στιγμή απόλυτης χαράς! "

Ο αρραβώνας και η γέννηση

"Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίδα Σίμοντς είναι πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους και ότι περιμένουν το μωρό τους στις αρχές καλοκαιριού" ανέφερε το ζευγάρι τον Φεβρουάριο.

Ο Συντηρητικός Τζόνσον έγινε ο πρώτος Βρετανός πρωθυπουργός εδώ και 250 χρόνια που θα παντρευτεί, αφού ανέλαβε καθήκοντα, γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Οι δυο τους κρατούσαν κρυφό τον αρραβώνα μέχρι να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της Σίμοντς.

Ο Τζόνσον ήταν παντρεμένος προηγουμένως με τη Μαρίνα Γουίλερ.

"Δεν θα πόσταρα, υπό κανονικές συνθήκες, αυτού του είδους την ανάρτηση εδώ, όμως ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από εμένα" έγραψε η 31χρονη Σίμοντς στο Instagram, μετά τον αρραβώνα τους. "Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη, όμως για τους φίλους μου που δεν το ξέρουν, αρραβωνιαστήκαμε στα τέλη του προηγούμενου έτους… και θα έχουμε γεννητούρια στις αρχές του καλοκαιριού" υπογράμμισε, προσθέτοντας "Νιώθω απίστευτα ευλογημένη".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση