Συγκινούν οι δύο γιατροί που το όνομα των οποίων έδωσε ο Μπόρις Τζόνσον στο γιο του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 22:31 Συγκινούν οι δύο γιατροί που το όνομα των οποίων έδωσε ο Μπόρις Τζόνσον στο γιο του

Εξέπληξε τους πάντες ο Μπόρις Τζόνσον με την κίνησή του να δώσει στον νεογέννητό γιο του τα ονόματα των δύο γιατρών που τον φρόντιζαν όταν νόσησε από κορωνοϊό.

Δύο γιατροί είπαν ότι νιώθουν τιμή από την επιλογή αυτή και ταπεινοφροσύνη καθώς αναγνωρίστηκε η δουλειά τους με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν τον γιο τους Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας, εν μέρει προς τιμή δύο εκ των γιατρών της μονάδας εντατικής θεραπείας που έσωσαν τη ζωή του Βρετανού ηγέτη, καθώς έδινε μάχη με τις επιπλοκές της νόσου COVID-19.

«Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Νικ Πράις, διευθυντής της μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas’ hospital και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Ουίλφρεντ» επισημαίνουν.

«Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση