Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντε Νίρο για Τραμπ: "Ο ηλίθιος θέλει απλά να ξαναεκλεγεί"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 10:15 Ντε Νίρο για Τραμπ: "Ο ηλίθιος θέλει απλά να ξαναεκλεγεί"

Σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός επιτέθηκε δριμύτατα στον Τραμπ ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας στο The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ ο Ντε Νίρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άντριου Κουόμο λέγοντας πως "κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι... Κάνει εξαιρετική δουλειά".

"Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος (εννοεί τον Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα" σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ "απαίσια", προσθέτοντας ότι "όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί".

"Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια... Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τα α@@ιδια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα... Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό" συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ο Ντε Νίρο είναι από τους πιο επιφανείς επικριτές του Τραμπ ακόμα και πριν αυτός να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, έχοντάς τον "βαφτίσει" μεταξύ άλλων, "τελείως τρελός, "επίδοξος γκάνγκστερ", "αληθινός ρατσιστής".

Πηγή: thetoc.gr