Κύπρος: Νέα στοιχεία για τον αδελφοκτόνο - Είχε κόψει και τα φρένα του οχήματος της 21χρονης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 11:36 Κύπρος: Νέα στοιχεία για τον αδελφοκτόνο - Είχε κόψει και τα φρένα του οχήματος της 21χρονης

Οι Αρχές θέλουν να προσδιορίσουν εάν αυτό έγινε από τον 23χρονο αδελφό της που φέρεται να την πυροβόλησε θανάσιμα.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη (05/05) στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στα Κλαυδιά Λάρνακας, όταν ένας 23χρονος φέρεται να πυροβόλησε την 21χρονη αδελφή του στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα. Μάλιστα, στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο νεαρός συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20:00, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν το μόνο που είχε επιχειρήσει εναντίον της αδελφής του. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες των Αρχών εντοπίστηκαν κομμένα τα φρένα του οχήματος της 21χρονης. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι είχε προηγηθεί περιστατικό στο οποίο ο 23χρονος εντόπισε τα λάστιχα του δικού του οχήματος καθισμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα sigmalive.com, ο νεαρός ομολόγησε το περιστατικό στους ανακριτές, αφότου το είχαν ανακαλύψει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέρφια είχαν μεταξύ τους παρεξηγήσεις, χωρίς ωστόσο να χαρακτηρίζονται σοβαρές.

Πρόκειται για μια προφανώς δύσκολη υπόθεση, αφού ο 23χρονος φέρεται να δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες στους ανακριτές, οι οποίοι αύριο θα τον οδηγήσουν ενώπιον δικαστηρίου, όπου και θα αιτηθούν ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Πηγή: sigmalive.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση