Ταϊλάνδη-κορωνοϊός: Κοινωνική αποστασιοποίηση...με κούκλες Πάντα για παρέα και για να ξέρετε που θα καθίσετε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 14:34 Ταϊλάνδη-κορωνοϊός: Κοινωνική αποστασιοποίηση...με κούκλες Πάντα για παρέα και για να ξέρετε που θα καθίσετε

Οι νέοι κανονισμοί για την διάταξη των τραπεζιών μπερδεύουν τους πελάτες και ο "στρατός" από λούτρινα πάντα διευκολύνει την κατάσταση.

Ένα εστιατόριο στην Ταϊλάνδη φροντίζει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της κοινωνικής αποστασιοποίησης παρέχοντας ταυτόχρονα συντροφιά στους μοναχικούς πελάτες με το να τοποθετεί λούτρινα πάντα στα τραπέζια του.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα η Ταϊλάνδη χαλάρωσε ορισμένους από τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στις επιχειρήσεις καθώς επιβραδύνθηκε ο ρυθμός εξάπλωσης του ιού επιτρέποντας στα εστιατόρια να ανοίξουν και πάλι, αλλά με αυστηρούς κανόνες ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

"Πριν είχαμε μόνο μια καρέκλα για τα τραπέζια για τους πελάτες που έρχονταν να φάνε μόνοι τους. Αλλά κατά την γνώμη μου ήταν περίεργο, οπότε σκέφτηκα να τους προσφέρω παρέα", λέει ο Νατχούτ Ρονττσαναπαντκούλ, ο ιδιοκτήτης του Maison Saigon, ενός βιετναμέζικου εστιατορίου στην Μπανγκόκ.

Καθισμένος απέναντι σε μια από τις κούκλες πάντα ένας πελάτης του καταστήματος, ο Σαουΐτ Τσαϊπουέκ, δήλωσε χαρούμενος που έχει παρέα καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που βγήκε για να φάει έξω έπειτα από μήνες.

"Η κούκλα με κάνει να νιώθω λιγότερο μόνος", λέει ο 25χρονος.

Ένας άλλος πελάτης, ο Σιριπόρν Ασαβακάριντ, λέει ότι οι νέοι κανονισμοί για την διάταξη των τραπεζιών μπερδεύουν τους πελάτες και ο "στρατός" από λούτρινα πάντα διευκολύνει την κατάσταση.

"Είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβεις σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια όπου οι πελάτες μονίμως μπερδεύονται για το πού να καθίσουν και καταλήγουν να κάθονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον".

Η Ταϊλάνδη ανέφερε ένα νέο κρούσμα του ιού σήμερα και κανέναν θάνατο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 3.018 και των θανάτων σε 56 από την αρχή της επιδημίας τον Ιανουάριο.

Χθες δεν υπήρξε κανένα κρούσμα για πρώτη φορά από τις αρχές Μαρτίου πριν δηλαδή επιβληθεί το lockdown.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση