Φρίκη στη Σουηδία: Aποκεφάλισε την 17χρονη φίλη του επειδή ήθελε να τον χωρίσει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 13:37 Φρίκη στη Σουηδία: Aποκεφάλισε την 17χρονη φίλη του επειδή ήθελε να τον χωρίσει

Σοκαρισμένη είναι η Σουηδία από το άγριο έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα. Δράστης φέρεται να είναι ο πρώην φίλος της, που κατάγεται από το Ιράκ.

Η 17χρονη Wilma Andersson δολοφονήθιηκε από τον 23χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος τη σκότωσε, όταν εκείνη πήγε να μαζέψει τα πράγματά της μετά τον χωρισμό τους.

Ο Tishko Ahmed Shabaz, όπως είναι το όνομά του, περίμενε την πρώην κοπέλα του στο διαμέρισμά του. Μόλις εκείνη έφτασε της επιτέθηκε και την αποκεφάλισε.

Αρχικά είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 17χρονης, στις 14 Νοεμβρίου του 2019, ενώ στη συνέχεια η αστυνομία ανακάλυψε το κεφάλι της.

Το υπόλοιπο σώμα της δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Όπως αναφέρουν οι δικαστικές αρχές, αρχές τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα Expressen, ο 23χρονος την αποκεφάλισε, στη συνέχεια τύλιξε το κεφάλι της με αλουμινόχαρτο και το έκρυψε στο σπίτι του.

Εκατοντάδες εθελοντές είχαν βοηθήσει στην αναζήτηση της 17χρονης. Όταν εν τέλει βρέθηκε το κεφάλι της στις 28 Νοεμβρίου, άρχισαν οι έρευνες για την δολοφονία της. Ο Shabaz συνελήφθη αμέσως και έκτοτε βρίσκεται υπό κράτηση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα στο πάτωμα του διαμερίσματος και υλικό από την κοπέλα σε ένα κουζινομάχαιρο.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση