Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση Μαντλίν - Ξεσπά Ιρλανδή, θύμα βιασμού: Αν είχαν ασχοληθεί με τον βιαστή μου, η μικρή θα ήταν τώρα ζωντανή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 16:11 Υπόθεση Μαντλίν - Ξεσπά Ιρλανδή, θύμα βιασμού: Αν είχαν ασχοληθεί με τον βιαστή μου, η μικρή θα ήταν τώρα ζωντανή

"Το κορίτσι είναι νεκρό", λέει ο εισαγγελέας.

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, αναφορικά με τον 43χρονο Κριστιάν Μπρίκνερ, τον Νο1 ύποπτο για την υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν, στην Πορτογαλία, το 2007.

Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι αστυνομικές αρχές της Πορτογαλίας, όχι μόνο υπέπεσαν σε πολλά λάθη και αστοχίες στην έρευνα, αλλά εξαιτίας αυτών των λαθών, ίσως ο Γερμανός σεσημασμένος παιδόφιλος να κυκλοφορούσε ανενόχλητος και να συνέχιζε να διαπράττει το ένα έγκλημα πίσω από το άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρίκνερ έχει επίσης συνδεθεί από την αστυνομία με την εξαφάνιση ενός αγοριού έξι ετών στην Πορτογαλία το 1996 κι ενός κοριτσιού πέντε ετών στη Γερμανία το 2015. Επιπλέον, οι Αρχές του βελγίου ερευνούν και το αν ο 43χρονος σχετίζεται και με την εξαφάνιση της 16χρονης Carola Titze, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε διακοπές το 1996.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο γερμανός το 2014, ενώ βρισκόταν σε μπαρ, "φρίκαρε" ακούγοντας μία συζήτηση φίλων του για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν και φώναξε "το παίδί είναι νεκρό κι αυτό είναι καλό".

Εργαζόμενη του μπαρ αποκάλυψε: "Μία φορά που συζητούσαμε με φίλους για την υπόθεση της Μαντλίν φρίκαρε εντελώς. Μας ζήτησε να σταματήσουμε και φώναξε ότι το παιδί τώτρα είναι νεκρό και αυτό είναι ένα καλό πράγμα". "Μπορείς να εξαφανίσεις ένα σώμα πολύ γρήγορα. Τα γουρούνια επίσης τρώνε ανθρώπινη σάρκα", πρόσθεσε.

"Το κορίτσι είναι νεκρό"

Μιλώντας στο Sky News, για πρώτη φορά επίσημα από την ημέρα που το όνομα του Μπρίκνερ ήρθε στη δημοσιότητα, ο εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος είναι επικεφαλής της έρευνας, ξεκαθάρισε πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

"Από όλες τις πληροφορίες που έχουμε, το κορίτσι είναι νεκρό. Δεν έχουμε καμία πληροφορία που να δείχνει το αντίθετο. Όλες οι ενδείξεις που έχουμε αναφέρουν πως η Μαντλίν δεν ζει. Έχουμε ευρήματα τα οποία δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε, ωστόσο όλα δείχνουν πως το παιδί είναι νεκρό, ακόμη και αν δεν έχουμε βρει την σορό της", δήλωσε ο Βόλτερς.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως, χωρίς να έχει βρεθεί το πτώμα της Μαντλίν, δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα έρευνας για τις κατοικίες που έμενε ο Μπρίκνερ, αλλά ούτε και να δικαστεί για φόνο.

Ανοίγει υπόθεση βιασμού νεαρής Ιρλανδής στην Πορτογαλία το 2004

Ο 43χρονος Γερμανός, που έχει καταδικαστεί για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας, φαίνεται να συνδέεται και με μία άλλη υπόθεση, μίας κοπέλας από την Ιρλανδία που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Πορτογαλία το 2004. Η γυναίκα, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ανοίξουν ξανά την υπόθεσή της, σύμφωνα με τον Guardian.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Hazel Behan, ζούσε στην Πορτογαλία, σε απόσταση 30 λεπτών από εκεί που έμενε η μικρή Μαντλίν. Το 2004 έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο διαμέρισμά της αλλά ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ.

Εκείνο το διάστημα η κοπέλα εργαζόταν σε ένα τουριστικό θέρετρο και όταν έμαθε για τον βιασμό της 72χρονης από τον Μπρίκνερ έζησε και πάλι τις φρικιαστικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του βιαστή της.

Μιλώντας στον Guardian περιέγραψε όλα όσα έζησε: "Έπεσα για ύπνο γύρω στη μια τα ξημερώματα. Κάποιος με ξύπνησε λέγοντας το όνομά μου. Γύρισα και είδα έναν άντρα με μάσκα και οπλισμένο με μια μασέτα". Ο άνδρας, όπως είπε η γυναίκα, είχε ένα σημάδι ίσως από τατουάζ στο μηρό του. Ο Κριστιάν Μπρίκνερ έχει ανάλογα σημάδια στο σώμα του. Μετά την επίθεση η κοπέλα εξετάστηκε από την αστυνομία και υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις.

"Τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχα πολλές ελπίδες ότι ο άνδρας που μου το έκανε αυτό θα συλλαμβανόταν. Αν είχαν κάνει την δουλειά τους και είχαν βρει ποιος με βίασε αν ήταν ο ίδιος άνδρας που βίασε και την 72χρονη Αμερικανίδα και απήγαγε την Μαντλίν, τώρα που μιλάμε το κοριτσάκι θα ήταν σπίτι της ζωντανή και με τους γονείς της", λέει συγκλονισμένη.

πηγή: thetoc.gr