Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση Μαντλίν: Επιστολή Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της - "Το παιδί είναι νεκρό"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 09:45 Υπόθεση Μαντλίν: Επιστολή Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της - "Το παιδί είναι νεκρό"

Φέρεται να έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεσή του.

Επιστολή προς τους γονείς της 3χρονης Μαντλίν, που απήχθη πριν από 13 χρόνια από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, έστειλε Γερμανός εισαγγελέας.

Ο εισαγγελέας λέει στους τραγικούς γονείς χαρακτηριστικά πως το παιδί δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο ίδιος φέρεται να έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεσή του, τα οποία, όμως, δεν αποκάλυψε και δεσμεύτηκε να τα φανερώσει πρώτα στους γονείς και μετά να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την έρευνα για τον Γερμανό παιδόφιλο και βασικό ύποπτο για την υπόθεση, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

"Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες" είπε ο επικεφαλής της υπόθεσης Χανς Κρίστιαν Βόλτερς. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην επιστολή. "Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο", πρόσθεσε.

"Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να πετύχουμε σε αυτή την υπόθεση αντί να βάλουμε απλώς κάτω όλα τα χαρτιά μας και να τους πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι νεκρή. Αυτή είναι μια υπόθεση δολοφονίας, όχι απλά μια εξαφάνιση. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των γονιών. Η αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών θα θέσει σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη", πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του άτυχου παιδιού, πιέζει τους Γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. "Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα", είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: thetoc.gr