Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν τη σορό της σε πηγάδια - Διερευνάται εμπλοκή του 43χρονου παιδόφιλου σε φόνο αγοριού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 10:04 Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν τη σορό της σε πηγάδια - Διερευνάται εμπλοκή του 43χρονου παιδόφιλου σε φόνο αγοριού

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας που αναζητά τη σορό της Μαντλίν, στρέφονται στα πηγάδια του εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ, όπου διέμενε ο 43χρονος.

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, αλλά και για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης, τον 43χρονο γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας που αναζητά τη σορό της μικρής Μαντλίν, στρέφονται στα πηγάδια του εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ, όπου διέμενε ο 43χρονος Μπρίκνερ. Η εξοχική αυτή κατοικία βρισκόταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Στη συγκεκριμένη έκταση, όπου βρίσκεται το εξοχικό, υπάρχουν πολλά παλιά πηγάδια κι ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία όπου πήγαινε η οικογένεια του παιδιού.

Η πορτογαλική αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα εγκαταλελειμμένα πηγάδια, προκειμένου να βρει το πτώμα του παιδιού, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "Sol". Αρχικά, όπως σημειώνεται, είχαν σκεφτεί να σκάψουν τη γη γύρω από τα δύο σπίτια, όπου κατοικούσε ο Γερμανός παιδεραστής στην Πράια ντα Λουζ.

Διερευνούν εμπλοκή του Μπρίκνερ σε φόνο αγοριού

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 43χρονο σεσημασμένο παιδόφιλο, προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γερμανός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και για τον βιασμό και φόνο ενός 13χρονου αγοριού στη Φρανκφούρτη, του οποίου το πτώμα βρέθηκε ακρωτηριασμένο.

Ο Μπρίκνερ έχει κατονομαστεί από τη Frankfurter Neuer Presse ως πιθανός ύποπτος για τον φόνο του Τρίσταν Μπρούμπαχ τον Μάρτιο του 1998. Το πτώμα του αγοριού είχε βρεθεί σε υπόγεια διάβαση στο Λιντερμπαχ, κοντά σε σταθμό τρένου στη Φρανκφούρτη. Τον είχαν χτυπήσει ώστε να τον αναισθητοποιήσουν, τον στραγγάλισαν, τον βίασαν και τον βασάνισαν, σύμφωνα με τις αναφορές, που επικαλείται η Daily Mail.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της μικρής Μαντλίν διέψευσαν χθες ότι πήραν επιστολή από Γερμανούς εισαγγελείς πως "το παιδί τους είναι νεκρό". Τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γερμανός εισαγγελέας έγραψε ότι η γερμανική αστυνομία έχει στη διάθεσή της αδιάσειστα στοιχεία ότι ο βασικός ύποπτος έχει σκοτώσει τη Μαντλίν.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση