Σάλος στη Βουλγαρία με τις φωτογραφίες του Μπορίσοφ: Στο κρεβάτι με πιστόλι, ράβδους χρυσού και χαρτονομίσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 12:47 Σάλος στη Βουλγαρία με τις φωτογραφίες του Μπορίσοφ: Στο κρεβάτι με πιστόλι, ράβδους χρυσού και χαρτονομίσματα

Θυμίζει κινηματογραφικό πολιτικό θρίλερ η υπόθεση με τις φωτογραφίες του Μπόικο Μπορίσοφ στη Βουλγαρία, με τον ίδιο να κατηγορεί τον πρόεδρο της χώρας Ρούμεν Ράντεφ για κατασκοπεία με drone, αλλά οι φωτογραφίες που διέρρευσαν τον φέρνουβν σε δύσκολη θέση.

Στη μία φωτογραφία ο πρωθυπουργός διακρίνεται να κοιμάται στο κρεβάτι του, ενώ άλλες δείχνουν ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι και δέσμες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι του κομοδίνου.

Σάλος στη Βουλγαρία με τις φωτογραφίες του Μπορίσοφ: Στο κρεβάτι με πιστόλι, ράβδους χρυσού και χαρτονομίσματα

Ο Μπορίσοφ αμφισβήτησε την εγκυρότητα ορισμένων φωτογραφιών, αλλά όχι όλων. Η ανάρτησή τους έγινε από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο.

 

Όπως και να χει, η διαρροή κλιμάκωσε μια ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ του πρωθυπουργού και του πολιτικού του αντιπάλου, προέδρου Ράντεφ, ο οποίος πάντως αρνήθηκε σήμερα Παρασκευή τις κατηγορίες.

Χρήματα Μπορίσοφ

"Ξεπέρασε τα όρια" δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Μπορίσοφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος GERB, αναφερόμενος στον πρόεδρο της χώρας. "Επέτρεψε στον εαυτό του να πετάξει ένα drone και να τραβήξει φωτογραφίες μου".

 

 

Ο Μπορίσοφ είπε ότι η φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κοιμάται στην πρωθυπουργική κατοικία μπορεί να είναι πραγματική. Όσον αφορά τις άλλες φωτογραφίες, είπε ότι θα μπορούσαν να παραποιηθούν αλλά αρνήθηκε να επεκταθεί μέχρι αυτές να διερευνηθούν.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση