Συναγερμός στη Μινεάπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 11 τραυματίες από πυροβολισμούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 11:59 Συναγερμός στη Μινεάπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 11 τραυματίες από πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε και πάλι στην Μινεάπολη των ΗΠΑ -την πόλη στην οποία δολοφονήθηκε ο Τζορτζ Φλόιντ– όπου σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και τουλάχιστον άλλοι 11 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Κατά την αστυνομία οι τραυματίες είναι μεν ζωντανοί, αλλά με «διάφορα επίπεδα τραυματισμών».

Ένα αρχικό tweet από την αστυνομία της Μινεάπολης συμβούλεψε το κοινό να αποφύγει την περιοχή στην Uptown Minneapolis.

Η διεύθυνση αυτή  αντιστοιχεί σε μια εμπορική περιοχή, κοντά στο Landmark’s Uptown Theatre και σε πολλά μπαρ και εστιατόρια.

Η περιοχή βρίσκεται περίπου 3 μίλια (5 χιλιόμετρα) δυτικά της εμπορικής περιοχής στη Μινεάπολη και η γειτονιά χτυπήθηκε από ταραχές μετά τον θάνατο του George Floyd στις 25 Μαΐου κατά τη σύλληψή του από την αστυνομία.

Η Μινεσότα άρχισε να επιτρέπει σε μπαρ και εστιατόρια να ανοίξουν ξανά με περιορισμένη εξυπηρέτηση την 1η Ιουνίου μετά από περίπου έξι εβδομάδες κλεισίματος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν παράθυρα στο θέατρο και μια άλλη βιτρίνα να είναι σπασμένα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση