Θρυλικός πορνοστάρ κατηγορείται για το βιασμό τριών γυναικών – Αντιμέτωπος με φυλάκιση 90 ετών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 11:44 Θρυλικός πορνοστάρ κατηγορείται για το βιασμό τριών γυναικών – Αντιμέτωπος με φυλάκιση 90 ετών

Για το βιασμό τριών γυναικών κατηγορείται ο θρυλικός πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι, που κάθισε στο εδώλιο την Τρίτη και είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 90 ετών εάν καταδικαστεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 67χρονος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κατηγορείται ότι βίασε μια 25χρονη τον Μάιο του 2014 και ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο ακόμα γυναίκες ηλικίας 33 και 46 ετών σε ένα μπαρ το 2017. Κατηγορείται ακόμα για το βιασμό μιας 30χρονης στο ίδιο μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ τον Ιούλιο του 2019.

 

Οι εισαγγελείς πρότειναν να οριστεί εγγύηση 6,6 εκατ. δολαρίων.

Και άλλες γυναίκες έχουν ήδη ισχυριστεί ότι ο 40χρονος βετεράνος της πορνό βιομηχανίας τις άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή τους και τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Ρον Τζέρεμι αντιμετώπισε κατηγορίες ότι άγγιξε ακατάλληλα μια γυναίκα που του ζήτησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο στο στήθος της.

Το 2017, μια γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατηγόρησε επίσης τον Τζέρεμι για σεξουαλική επίθεση. «Την πρώτη φορά που τον συνάντησα στο γύρισμα με παρενόχλησε σεξουαλικά στο διάλειμμα των γυρισμάτων» είχε πει τότε στη Daily Beast.

Ο Ρον Τζέρεμι, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 2.000 ταινίες κατά την δεκαετία του '70, που ήταν στο απόγειο της καριέρας του.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση