Μακελειό στη Γλασκώβη: Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε ξενοδοχείο- Νεκρός ο δράστης [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 17:36 Μακελειό στη Γλασκώβη: Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε ξενοδοχείο- Νεκρός ο δράστης [Βίντεο]

Συναγερμός στο κέντρο της πόλης - Αποκλείστηκε η περιοχή.

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν αφού δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το BBC, ο ύποπτος δράστης θεωρείται ότι έπεσε νεκρός από πυρά.

Νωρίτετα το Sky News, είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες, αφού η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχε αποκλειστεί ένας από τους δρόμους της πόλης. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε ανθρώπους με αίματα και ένοπλους αστυνομικούς στο σημείο, γύρω στις 15:15 ώρα Ελλάδας."Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή περιστατικό στη Γουέστ Τζορτζ Στριτ στη Γλασκώβη", ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

"Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή", σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

Μακελειό Γλασκώβη

Τζόνσον: Οι σκέψη μου στα θύματα και τις οικογένειές τους

Τη θλίψη του εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Ευχαρίστησε τις Αρχές που έδρασαν άμεσα και σημείωσε ότι οι σκέψη του είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Tweet Τζόνσον
 

Πηγή: TheToc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση