Βρετανία: «Έπεσαν» τα μεγαλύτερα τουριστικά site από τις κρατήσεις – Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 12:59 Βρετανία: «Έπεσαν» τα μεγαλύτερα τουριστικά site από τις κρατήσεις – Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα

Οι Βρετανοί έριξαν στην κυριολεξία ακόμα και το site του Eurostar ψάχνοντας να κλείσουν διακοπές. Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνεται η άρση των μέτρων. Ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι οι πιο δημοφιλείς.

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της Βρετανικής κυβέρνησης οι Βρετανοί δείχνουν να μην κρατιούνται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι κρατήσεις έχουν σημειώσει έκρηξη τα τελευταία 24ωρα και μέσα στο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Daily Mail τα μεγαλύτερα τουριστικά site είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350% ενώ οι κρατήσεις ήταν 80% πάνω από την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτό βοηθούν και οι προσφορές με εκπτώσεις που φτάνουν και το 76%.

Η αναζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που το site του Eurostar έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις. 

Οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%!

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, η Hays Travel, δήλωσε ότι δεν προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα.

Η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.

Ο Garry Wilson, στέλεχος της easyJet holidays, δήλωσε: «Το site μας «πλημμύρισε» κόσμο το σαββατοκύριακο με κίνηση 50% πάνω από την περασμένη εβδομάδα και πρώτες στις αναζητήσει τις Βαλεαρίδες Νήσους, Τα Κανάρια Νησιά, την Ελλάδα και την Τουρκία». 

Τα μέτρα και οι λεπτομέρειές τους για το πρόγραμμα «γέφυρα» όπως το έχουν ονομάσει οι Βρετανοί θα ανακοινωθούν την Τετάρτη και θα ισχύσουν από τις 6 Ιουλίου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση