Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας ξυλοκοπεί γυναίκα με μπράτσο καρέκλας επειδή του είπε να βάλει μάσκα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 21:59 Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας ξυλοκοπεί γυναίκα με μπράτσο καρέκλας επειδή του είπε να βάλει μάσκα

Ο υποδιευθυντής της τοπικής υπηρεσίας του υπουργείου Τουρισμού της Ινδίας στην επαρχία Nellore, ξυλοκόπησε άγρια μία συνάδελφο του επειδή του είπε να φορέσει την προστατευτική του μάσκα.

Συγκεκριμένα ο Bhaskar Rao χτύπησε την Checuri Usharani με ένα σπασμένο μπράτσο καρέκλας, αφού την είχε αρπάξει από το μαλλί και την έσυρε ως το πάτωμα. Ο άνδρας ξεκίνησε την κακοποίηση επειδή η γυναίκα του είπε να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στην επαρχία Nellore στην νοτιοδυτική Ινδία και η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Την επίθεση κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει τον Rao υποδιευθυντή στην υπηρεσία του υπουργείου Τουρισμού όπου δούλευε η Usharani, να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά και τη σέρνει ως το πάτωμα.

Μάλιστα την ώρα που την κρατάει από τα μαλλιά αρπάζει ένα σπασμένο μπράτσο από μία καρέκλα και αρχίζει να την ξυλοκοπά ανελέητα και παρά το γεγονός ότι άλλοι υπάλληλοι προσπαθούν να τον σταματήσουν, συνεχίζει.

Τελικά ένας υπάλληλος καταφέρνει να τον αφοπλίσει και ο εξαγριωμένος άνδρας σταματάει την επίθεση.

H Checuri Usharani κατήγγειλε τον Rao στην αστυνομία, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική αστυνομία, συνελήφθη, διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση και κατηγορείται για επίθεση και για πρόκληση σωματικής βλάβης με τη χρήση αντικειμένου.

Πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση