Το τερμάτισε ο Κιμ: Ανατίναξε κτίριο από τα νεύρα του, γιατί εμφανίστηκαν "βρώμικες" φωτογραφίες της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 17:53 Το τερμάτισε ο Κιμ: Ανατίναξε κτίριο από τα νεύρα του, γιατί εμφανίστηκαν "βρώμικες" φωτογραφίες της συζύγου του

Τα φυλλάδια έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας στις 31 Μαΐου, με αποτέλεσμα να προκληθεί η οργή του Κιμ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατίναξε κτίριο από τα νεύρα του, γιατί εμφανίστηκαν "βρώμικες" φωτογραφίες της συζύγου του. Πρόκειται για γραφείο σύνδεσης με τη Νότια Κορέα και το συμβάν έγινε στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Πιονγκγιάνγκ, Αλεξάντερ Μετσαγκόρα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έγινε έξαλλος, όταν διαπίστωσε ότι στα προπαγανδιστικά φυλλάδια που έφτασαν στη χώρα του με μπαλόνια από τη Νότια Κορέα, υπήρχαν "βρώμικες" φωτογραφίες της συζύγου του.

Τα εν λόγω φυλλάδια έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας στις 31 Μαΐου, με αποτέλεσμα να προκληθεί η οργή του Κιμ, τουλάχιστον σύμφωνα με πηγές του Γαλλικού Πρακτορείου, την οποία επικαλούνται και άλλα διεθνή ΜΜΕ, όπως η New York Post.

"Τα φυλλάδια είχαν μια "βρώμικη" και προσβλητική προπάγανδα με στόχο τη σύζυγο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας", δήλωσε ο Ματσεγκόρα στο TASS. Όπως φέρεται να είπε στο ρωσικό πρακτορείο, οι φωτογραφίες της Ρι Σολ Γιού ήταν "πειραγμένες" με τόσο άσχημο τρόπο, ώστε αποτέλεσαν τη "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Η έκρηξη που συνέβη στις 16 Ιουνίου:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση