Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη η σύντροφος του Επστάιν - Τον "προμήθευε" με ανήλικα κορίτσια για να τα βιάσει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 19:45 Συνελήφθη η σύντροφος του Επστάιν - Τον "προμήθευε" με ανήλικα κορίτσια για να τα βιάσει

Μέχρι στιγμής δεν είχε απαγγελθεί καμία κατηγορία εναντίον της προκαλώντας την οργή των θυμάτων.

Στα χέρια του FBI βρίσκεται σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Ghislaine Maxwell, η Βρετανίδα σύντροφος του βιαστή και παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος φυλακίστηκε και αυτοκτόνησε τον περασμένο Αύγουστο ενώ ήταν υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη.

Η Ghislaine Maxwell είναι κόρη του βαρόνου των μίντια, Ρόμπερτ Μάξγουελ και ήταν επί δεκαετίες στο πλευρό του Επστάιν. Μετά την αυτοκτονία του, εκείνη προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, συνελήφθη στο Νιού Χαμσάϊρ με κατηγορίες που σχετίζονται σύμφωνα με πληροφορίες με την δράση του "αγαπημένου" της.

Η μεγάλη κληρονόμος θεωρείται ότι συμμετείχε ή οργάνωνε τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις για λογαριασμό του φίλου της. Εκτιμάται μάλιστα ότι ήταν εκείνη που "προμήθευε" τα ανήλικα κορίτσια στον Επστάιν και στην παρέα του.

Εκτός από όλα όσα έχουν καταθέσει εναντίον της τα θύματα του παιδόφιλου και βιαστή Επστάϊν, είναι η γυναίκα που το 1999 σύστησε στον Επστάιν τον Πρίγκιπα Άντριου.

Μέχρι σήμερα εναντίον της δεν είχε απαγγελθεί καμία κατηγορία προκαλώντας την οργή των θυμάτων.

Πηγή: TheToc.gr