Φρίκη στο Σιάτλ: Έφηβοι που έγραφαν βίντεο για το TikTok βρήκαν πτώματα σε σακούλες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 15:51 Φρίκη στο Σιάτλ: Έφηβοι που έγραφαν βίντεο για το TikTok βρήκαν πτώματα σε σακούλες

Η αστυνομία του Σιάτλ ταυτοποίησε τα δύο πτώματα που ανακάλυψαν έφηβοι που γύριζαν βιντεάκια για το TikTok τον περασμένο μήνα.

Τα δύο θύματα είναι η 35χρονη, Jessica Lewis, και ο 27χρονος, Austin Wenner. Είχαν δεχθεί πυροβολισμούς μερικές ημέρες πριν εντοπιστούν, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή.

Ένας συγγενής αποκάλυψε ότι ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια. Τα παιδιά είδαν τα πτώματα να είναι μέσα σε σακούλες σε παραλία στο δυτικό Σιάτλ και κάλεσαν τις Αρχές. Μία ημέρα μετά δημοσίευσαν το βίντεο που είχαν τραβήξει.

Η μία σακούλα βρισκόταν στα βράχια, μέσα σε μια βαλίτσα και η άλλη ακόμη μέσα στη θάλασσα.

Ο αστυνομικός Mark Jamieson επιβεβαίωσε ότι το TikTok βίντεο δημοσιεύθηκε την επόμενη ημέρα. "Είμαστε ικανοποιημένοι που το βίντεο δημοσιεύθηκε, μιλήσαμε με τους εμπλεκόμενους και συνεργάστηκαν μαζί μας με όσα γνώριζαν. Τα παιδιά βρήκαν την σακούλα στην παραλία, μύριζε άσχημα και κάλεσαν το 911. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο 1,5 ώρα μετά και έπειτα από έρευνα εντόπισαν τις δύο σακούλες. Μετά κλήθηκε και ο ιατροδικαστής μόλις είδαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια" ανέφερε.

Η Lewis ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και έβγαινε με τον Wenner για οκτώ χρόνια, όπως αποκάλυψε η θεία της, Gina Jaschke στο CNN.

"Ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι. Κανείς δεν αξίζει αυτό που έπαθαν" δήλωσε και παρακάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Πηγή: enikos.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση