Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαφάνιση Μαντλίν: Αναζητούν τη σορό της σε πηγάδια - Οι νέες αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 16:20 Εξαφάνιση Μαντλίν: Αναζητούν τη σορό της σε πηγάδια - Οι νέες αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο - ΦΩΤΟ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία.

 

Η αστυνομία της Πορτογαλίας πραγματοποίησε έρευνες σε πηγάδια στην περιοχή Vila do Bispo, που βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το μέρος που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Σύμφωνα με το RTP οι ερευνητές βρήκαν σημαντικά στοιχεία που συνδέουν τον 43χρονο Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, με την υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού. Στις έρευνες συμμετείχαν και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε συνδέει τον 43χρονο και με την υπόθεση εξαφάνισης ενός άλλου ατόμου από το παραθεριστικό θέρετρο Σίλβες στην περιοχή του Αλγκάβρε.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Sun η πορτογαλική Αστυνομία δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τα όσα μεταδόθηκα για τις εξελίξεις των ερευνών καθώς και για το αν βρέθηκε κάτι στα πηγάδια.

Πηγή πληροφοριών: The Sun, Metro