Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίο ...πορτοκαλί: Ο Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με... άσπρα μαλλιά και ήταν αγνώριστος [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 10:29 Αντίο ...πορτοκαλί: Ο Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με... άσπρα μαλλιά και ήταν αγνώριστος [εικόνες]

Ο Αμερικανός πρόεδρος, φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη φυσική εμφάνιση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ντόναλντ Τραμπ με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κόμη του, κάτι το οποίο και τον χαρακτηρίζει, αυτή τη φορά όμως, έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε με... άσπρα μαλλιά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη φυσική εμφάνιση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, και ίσως αυτό ταιριάζει καλύτερα σε έναν 74χρονο άνδρα.

Αφού τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια παραμένουν ακόμα κλειστά στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω του lockdown, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν μπορεί να περιποιηθεί τα μαλλιά του όπως θα ήθελε.

Αντίο ...πορτοκαλί: Ο Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με... άσπρα μαλλιά και ήταν αγνώριστος [εικόνες]

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Λευκό Οίκο, και όλοι παρατήρησαν τη διαφορά με... τις προ-κορωνοϊού ημέρες.

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα, που πλέον μετρά περισσότερα από 3 εκατομμύρια κρούσματα, οι τελευταίες εμφανίσεις του Τραμπ παρουσιάζουν διαφορές.

ΤΡΑΜΠ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει αποδειχθεί πως τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα... ξανθά μαλλιά του και δεν χάνει την ευκαιρία να τα "υπερασπίζεται", ειδικότερα όταν του λένε πως δεν είναι δικά του. "Είναι πολύ καλύτερα από των περισσότερων φίλων μου", λέει ο ίδιος.

ΤΡΑΜΠ
 
Πηγή: thetoc.gr