Εκατομμυριούχος αρνητής του κορωνοϊού αποκάλυψε ότι ο γιος του έχει κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 11:21 Εκατομμυριούχος αρνητής του κορωνοϊού αποκάλυψε ότι ο γιος του έχει κορωνοϊό

Μόλις 24 ώρες μετά τις δηλώσεις του περί συνωμοσιών σχετικά με την COVID-19 αναγκάστηκε να τα πάρει όλα πίσω, αφού ο γιος του βρέθηκε θετικός στον ιό

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Ντόναλντ Τραμπ μοιράστηκε ένα tweet από τον πρώην οικοδεσπότη του τηλεοπτικού σόου "Love Connection", Τσάκ Βόλρι, ο οποίος κατηγόρησε μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημοκράτες και γιατρούς, υποστηρίζοντας ότι ψεύδονται για τον κορωνοϊό.

"Τα πιο εξωφρενικά ψέματα είναι αυτά που αφορούν την COVID-19. Όλοι λένε ψέματα", σχολίασε ο πρώην παρουσιαστής. "Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις εκλογές ώστε να αποτρέψει την επιστροφή της οικονομίας. Με αρρωσταίνει όλο αυτό".

Ωστόσο, μόλις 24 ώρες αργότερα, ο Βόλρι αναγκάστηκε να πάρει πίσω τα σχόλια αφού ο γιος του βρέθηκε θετικός στον ιό, όπως γράφει το consequenceofsound.

"Ο γιος μου έχει βρεθεί θετικός στον ιό και συμπάσχω με εκείνους που υποφέρουν και ειδικά με εκείνους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους", έγραψε ο πρώην παρουσιαστής σε tweet που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα το απόγευμα. Λίγο αργότερα, ο ίδιος απενεργοποίησε εντελώς τον λογαριασμό του στο Twitter.

Το νέο tweet του παρουσιαστή

Σε συνέντευξή του την Τρίτη, ο Τραμπ ρωτήθηκε από το CBS News γιατί μοιράστηκε το tweet του Βόλρι. Ο Τραμπ απάντησε λέγοντας: "Απλά το έκανα. Αναδημοσίευσα ένα tweet που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι. Το μόνο που έκανα είναι ένα σχόλιο. Μιλώ για κάποιους εκεί έξω. Υπάρχουν πολλές φωνές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιου είδους δοκιμές, γιατί αυτό που κάνουμε είναι μια παγίδα".

Πηγή:news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση