Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 33χρονου εκατομμυριούχου Fahim Saleh - Τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 19:40 Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 33χρονου εκατομμυριούχου Fahim Saleh - Τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε

Όπως αναφέρουν οι New York Times, δράστης είναι ο 21χρονος προσωπικός του βοηθός

Συνελήφθη ο δράστης της ανατριχιαστικής δολοφονίας του 33χρονου επιχειρηματία Fahim Saleh στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, δράστης είναι ο προσωπικός του βοηθός. Για το αποτρόπαιο έγκλημα δημοσίευμα της ΝΥP ανέφερε πως ο δολοφόνος όχι μόνο είχε κόψει το κεφάλι του νεαρού άνδρα, αλλά τον είχε επίσης τεμαχίσει, βάζοντας τα πόδια και τα χέρια του μέσα σε πλαστικές σακούλες, δίπλα στις οποίες βρέθηκε και ένα αλυσοπρίονο. Τον 33χρονο βρήκε νεκρό η αδερφή του στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 21χρονος βοηθός του θύματος, ο Tyrese Devon Haspil, συνελήφθη και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμούς και για άλλα αδικήματα.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Saleh δολοφονήθηκε με βάση ένα καλά μελετημένο σχέδιο μέσα στο διαμέρισμα που ο ίδιος είχε αγοράσει πέρσι για σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ.

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 33χρονου εκατομμυριούχου Fahim Saleh - Τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τη Δευτέρα το θύμα να ανεβαίνει με το ασανσέρ στον 7ο όροφο, όπου βρισκόταν το σπίτι του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν και ο δολοφόνος του. Το υλικό δείχνει τους δύο άνδρες να συνομιλούν και το θύμα να βγαίνει από το ασανσέρ, ενώ ο δράστης τού επιτίθεται.

Να σημειωθεί πως το διαμέρισμα ήταν τακτοποιημένο και δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι εκεί μέσα είχε διαπραχθεί ένας ειδεχθής φόνος.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όλα έγιναν γιατί ο 33χρονος Saleh ανακάλυψε ότι ο βοηθός του του είχε κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα είχαν κάνει συμφωνία, για να μην τον καταγγείλει στις αρχές, να του τα επιστρέψει σε δόσεις.

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση