Ο κρυφός γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης: Ποιος είναι ο μεγιστάνας που της «έκλεψε» την καρδιά;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 12:54 Ο κρυφός γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης: Ποιος είναι ο μεγιστάνας που της «έκλεψε» την καρδιά;
Με μόλις 20 καλεσμένους τελέστηκε ο γάμος της πρωτότοκης κόρης του πρίγκιπα Άντριου και του μεγιστάνα του Real Estate, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι - Παρούσα η βασίλισσα Ελισάβετ και ο δούκας του Εδιμβούργου - Αν και δεν έχει ξαναπαντρευτεί, ο σύζυγος της πριγκίπισσας έχει ένα γιο 4 ετών

Παντρεύτηκαν χθες το πρωί σε κλειστό κύκλο η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο 36χρονος μεγιστάνας του Real Estate, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο κάστρο του Ουίνδσορ με παρόντες τους γονείς της νύφης, πρίγκιπα Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον. Το μυστήριο τελέστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι «Royal Chapel of All Saint»s, κοντά στην κατοικία των γονιών της νύφης, η οποία βρίσκεται στα εδάφη του κάστρου του Ουίνδσορ.

000_1VC3CF

Στην τελετή το «παρών» έδωσαν, επίσης, η γιαγιά και ο παππούς της νύφης, η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που από τα μέσα Μαρτίου βρίσκονται σε απομόνωση στο κάστρο του Ουίνδσορ εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το μυστήριο τελέστηκε στις 11 το πρωί σήμερα (τοπική ώρα) με την παρουσία 20 καλεσμένων και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να κάνει ανοικτό γάμο στα τέλη Μαΐου, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο. Όμως, η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε την πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και τον ιταλικής καταγωγής σύντροφό της να αναβάλλουν το γάμο τους ενώ το παλάτι δεν είχε ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Πάντως, αν και η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, αφού στη Βρετανία εξαιτίας της πανδημίας, επιτρέπονται οι γάμοι με παρόντες μόνο μέχρι 30 καλεσμένους, η βασίλισσα έλαμπε με ανοιχτό πράσινο σύνολο και ασορτί καπέλο και έδειχνε ευδιάθετη μέσα στο αυτοκίνητο που την μετέφερε στο Royal Lodge, την κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Γιορκ, πολύ κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Γιος Ιταλού κόμη και πατέρας ενός γιου ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

190926115224-01-princess-eugenie-engagement-exlarge-169

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι ήταν επί χρόνια οικογενειακοί φίλοι, αλλά, έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2018. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο μεγιστάνας ακινήτων αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας την είδηση του πρόσφατου αρραβώνα μας». Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε κατά την διάρκεια ρομαντικού ταξιδιού στην Ακτή του Αμάλφι στην Ιταλία.

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι είναι γιος του κόμη Αλεσάντρο Μαπέλι Μότζι, πρώην ολυμπιονίκη του σκι και της Νίκι Σέιλ. Η οικογένεια Μότζι και ο δούκας και η δούκισσα του Γιορκ συνδέονταν για αρκετά χρόνια με οικογενειακή φιλία. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μικρός και η μητέρα του παντρεύτηκε τον Κρίστοφερ Σέιλ, εξέχων στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος και στενό φίλο του Βρετανού, πρώην πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον. Ο Σέιλ απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς το 2011 στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκη είναι, ήδη, πατέρας ενός 4χρονου γιού, του Κρίστοφερ, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Σινοαμερικανίδα αρχιτέκτονα, Ντάρα Χουάνγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εντοάρντο διατηρεί καλή σχέση με τη μητέρα του γιου του και συμμετέχει στην ανατροφή του. Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο στη βρετανική εφημερίδα Telegraph ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης είχε δηλώσει για τον γιό του: «Τον πηγαίνω στο σχολείο δύο πρωινά την εβδομάδα και τελειώνω νωρίς (από τη δουλειά) για να τον βάζω στο κρεβάτι τρία ή τέσσερα βράδυα».

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Από νεαρή ηλικία συνέχισε την καριέρα της μητέρας του στο Real Estate και έχει δημιουργήσει μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων λιρών. Ο Μότζι είναι Βρετανός πολίτης και έτσι δεν έχει «κληρονομήσει» τον τίτλο ευγενείας του πατέρα του.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση