Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τύχη βουνό για 16χρονο Ρώσο: Χτυπήθηκε από κεραυνό, σώθηκε και παίζει μπάλα επαγγελματικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 13:51 Τύχη βουνό για 16χρονο Ρώσο: Χτυπήθηκε από κεραυνό, σώθηκε και παίζει μπάλα επαγγελματικά

Ο 16χρονος απο τη Ρωσία που συγκλόνισε με την περιπέτειά του

Αφού σόκαρε όλο τον κόσμο όταν είχε χτυπηθεί από κεραυνό πριν από λιγο καιρό, ο 16χρονος Ρώσος Ιβάν Ζαμπορόφσκι, κατάφερε να σωθεί, να ιαθεί από τα τραύματά του και να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα που αγωνιζόταν την Ζνάμια Τρουντά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δέυτερης κατηγορίας της χώρας.

Όπως θα δείτε και εσείς στο συγκλονιστικό βίντεο, 0 16χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στο γήπεδο της ομάδας όπου και προπονούνταν. Σε μια ανύποπτη στιγμή και ενώ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα σουτ, ένας κεραυνός τον χτυπάει με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο γήπεδο. Πανικόβλητοι οι συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο κατευθύνονται προς την κατέυθυνση του 16χρονου για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Ιβάν Ζαμπορόφσκι, περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτα από τη συγκεκριμένη στιγμή και πως στην αρχή είχε προβλήματα αναπνοής, μην μπορώντας να αντιλειφθεί και ο ίδιος πως έγινε το περιστατικό αλλά το κυριότερο πως βγήκε ζωντανός και υγιής από ένα τέτοιο περιστατικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου και μετά από μερικές ημέρες και αφού συνήλθε ο νεαρός η ομάδα του τον αντάμειψε με το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

πηγή: thetoc.gr