Πληροφορίες για Έλληνα νεκρό στη Βηρυτό – “Υπάρχουν και δύο τραυματίες”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 13:00 Πληροφορίες για Έλληνα νεκρό στη Βηρυτό – “Υπάρχουν και δύο τραυματίες” ΦΩΤΟ Reuters

Με τον αριθμό των νεκρών να έχει ξεπεράσει τους 100 από τις εκρήξεις που ισοπέδωσαν την Βηρυτό, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν θύματα και από την Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς της Βηρυτού. Οι πληροφορίες πάντως είναι συγκεχυμένες…

Ανάλογες πληροφορίες έχουν φτάσει και στο Υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχουν διασταυρωθεί.

Νωρίτερα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στη Βηρυτό, Παναγιώτης Ανδριώτης, ανέφερε ότι υπάρχουν δύο Έλληνες τραυματίες. “Προς το παρόν έχουμε δύο πληγωμένους και μία γυναίκα Έλληνα νεκρή. Λιβανέζα”.

Οδηγίες ΥΠΕΞ προς τους ‘Ελληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο

Στο μεταξύ, οδηγίες για τους ‘Ελληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο και έχουν επηρεαστεί από τις εκρήξεις στον λιμένα της Βηρυτού εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την πρεσβεία της Ελλάδος στα τηλέφωνα 00961 78990315 και 00961 81507061, καθώς και με τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +30210368 1730 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ, ΕΡΤ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση