Ερντογάν σε Μέρκελ: Λύση στη βάση της ισότητας, μέσω του διαλόγου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 18:17 Ερντογάν σε Μέρκελ: Λύση στη βάση της ισότητας, μέσω του διαλόγου

Λύση στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και μέσω του διαλόγου ανέφερε πως επιθυμεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την συνομιλία του με την Άνγκελα Μέρκελ. Επικοινωνία του Τούρκου προέδρου και με Σαρλ Μισέλ

Ότι επιθυμεί λύση για την Ανατολική Μεσόγειο στην βάση της ισότητας μέσω του διαλόγου και εντός των πλαισίων του Διεθνούς δικαίου, φέρεται να επανέλαβε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, επικαλούμενο ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών συζητήθηκαν περιφερειακά ζητήμα και ιδιαίτερα οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως αναφέρει το Αναντολού, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν και τα βήματα για την βελτίωση των γερμανο-τουρκικών σχέσεων.

Και με Μισέλ μίλησε ο Ερντογάν

Στις 14.00 ώρα Βρυξελλών πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Την επικοινωνία γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ, Μπάρεντ Λέιντς, ενώ δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση