Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντόναλντ Τραμπ: Η αγάπη στα... μαλλιά του αλλάζει τους κανόνες των ντους στις ΗΠΑ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 22:53 Ντόναλντ Τραμπ: Η αγάπη στα... μαλλιά του αλλάζει τους κανόνες των ντους στις ΗΠΑ!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά αύξηση του όγκου νερού που τρέχει από τα ντους.

Την αλλαγή των κανόνων για τα ντους εξετάζει η αμερικανική κυβέρνηση μετά από παράπονα που εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ για τα... μαλλιά του!

«Τα μαλλιά μου πρέπει να είναι τέλεια καθημερινά» έχει πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραπονούμενος για την χαμηλή ροή νερού στα ντους λόγω των κανόνων που ισχύουν σήμερα.

Σύμφωνα με τους κανόνες αυτούς τα ντους δεν επιτρέπεται να ρίχνουν περισσότερα από 9,5 λίτρα νερό το λεπτό.

Η πρόθεση αύξησης του ορίου αυτού έχει προκαλέσει την αντίδραση περιβαλλοντικών οργανώσεων που χαρακτηρίζουν την αλλάγη αχρείαστη και κοστοβόρα.

«Κάνεις ντους και δεν τρέχει. Θέλει να πλύνεις τα χέρια σου και το νερό δεν βγαίνει. Οπότε τι κάνεις; Περιμένεις ή κάνεις ένα πιο μεγάλο ντου; Γιατί τα μαλλιά μου - δεν ξέρω για τα δικά σας - τα δικά μου μαλλιά πρέπει να είναι τέλεια» είχε πει τον περασμένο μήνα ο Τραμπ.

«Αν ο πρόεδρος ψάχνει ένα καλό ντους, μπορούμε να του δώσουμε μερικές λύσεις» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Appliance Standards Awareness Project, ο οποίος χαρακτήρισε «ανόητο» το σχέδιο.

Ακόμα, όμως, και αν προχωρήσει η πρόταση της κυβέρνησης Τραμπ το Reuters σημειώνει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν νομικές αντιδράσεις.

Πηγή: protothema.gr