Έδεσε με σκοινί από τον λαιμό την γυναίκα του και την βίασε με ερωτικά βοηθήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 13:26 Έδεσε με σκοινί από τον λαιμό την γυναίκα του και την βίασε με ερωτικά βοηθήματα

Ο άντρας προσπάθησε να κρεμαστεί, αργότερα τα αρνήθηκε όλα

Η σειρά ντοκιμαντέρ «To Catch a Sex Offender» του βρετανικού Channel 4 κατάφερε να τρομοκρατήσει για άλλη μια φορά τους χιλιάδες τηλεθεατές της.

Μια γυναίκα περιέγραψε με λεπτομέρειες τις καταγγελίες της για βιασμό από τον σύζυγό της, με εκείνον να ομολογεί αρχικά, αργότερα όμως να τα παίρνει όλα πίσω και να ξεσπά σε οργή.

Το θύμα, η Trish, είπε στην αστυνομία πως ο άντρας της την έδεσε με ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό της και την κακοποίησε σεξουαλικά με ερωτικά βοηθήματα.

Εκείνη κατάφερε να το σκάσει κάποια στιγμή και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Η σειρά ντοκιμαντέρ γίνεται με σκοπό να εξασφαλιστούν περισσότερες καταδίκες για βιασμό στην Αγγλία, εκεί όπου μόλις 1 στις 78 υποθέσεις καταλήγουν τελικά σε καταδικαστική ετυμηγορία.

Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε τον σύζυγο Nigel, ο οποίος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Αρχικά μάλιστα ομολόγησε αμέσως το έγκλημά του, μιλώντας ανοιχτά για το τι είχε μόλις κάνει.

Κατηγόρησε εκείνη όμως, πως τον κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά, ώσπου «έσπασα τελικά». Η αστυνομία ήξερε όμως πως μια τέτοια δήλωση ομολογίας δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή στο δικαστήριο από έναν άνθρωπο που είχε προσπαθήσει μόλις να αφαιρέσει τη ζωή του.

Κι έτσι του ζήτησαν να ηρεμήσει και να κρατήσει τις δυνάμεις του για την κατάθεση στο τμήμα, γεγονός που τον εξαγρίωσε και πλέον δεν απαντούσε σε τίποτα. «Κανένα σχόλιο» επαναλάμβανε μηχανικά.

Αργότερα δήλωσε τελικά ένοχος και στις 9 κατηγορίες που τον βαραίνουν...

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση