Πένθος για τον Τραμπ: Πέθανε ο μικρότερος αδελφός του - "Ήταν ο καλύτερος φίλος μου"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 12:04 Πένθος για τον Τραμπ: Πέθανε ο μικρότερος αδελφός του - "Ήταν ο καλύτερος φίλος μου"

O μικρότερος αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ πέθανε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το ABC News.

O μικρότερος αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ πέθανε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το ABC News.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση:

"Με βαριά καρδιά μοιράζομαι ότι ο υπέροχος αδερφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ 'αγαπώ. Ξεκουράσου με ειρήνη. "

Πένθος για τον Τραμπ: Πέθανε ο μικρότερος αδελφός του - "Ήταν ο καλύτερος φίλος μου"

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, 72 ετών, ο νεότερος αδελφός του Προέδρου των ΗΠΑ, εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή και χαρακτηρίστηκε "πολύ άρρωστος", σύμφωνα με πηγές.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά λέγεται ότι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Weill Cornell της Νέας Υόρκης.

"Έχω έναν υπέροχο αδερφό", είχε δηλώσει ο Πρόεδρος Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. "Έχουμε μια πολύ καλή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, από την πρώτη μέρα. Πριν από πολύ καιρό. Και βρίσκεται στο νοσοκομείο τώρα. Και ελπίζουμε ότι θα είναι εντάξει".

Ο Λευκός Οίκος δεν δημοσίευσε αμέσως λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί ο Ρόμπερτ Τραμπ νοσηλεύτηκε, αλλά αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ήταν σοβαρά άρρωστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Robert Trump πέρασε μια εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο κοντινό νοσοκομείο Mount Sinai τον Ιούνιο.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ είχε εργαστεί στο παρελθόν για τον μεγαλύτερο αδερφό του και πρόσφατα υπέβαλε αγωγή εκ μέρους της οικογένειας Τραμπ, επιδιώκοντας να σταματήσει τη δημοσίευση ενός βιβλίου από την ανιψιά του προέδρου Μαίρη με τίτλο "Πάρα πολύ και ποτέ δεν είναι αρκετό".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση