Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο σοκ από τη Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να βιάσει κοπέλα στο μετρό μπροστά στους περαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 22:33 Βίντεο σοκ από τη Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να βιάσει κοπέλα στο μετρό μπροστά στους περαστικούς

Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα στο μετρό της Νέας Υόρκης μπροστά στα μάτια των περαστικών

Σοκ και δέος προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης το οποίο καταγράφει την απόπειρα βιασμού μίας γυναίκας στο μετρό, με τον δράστη να μην πτοείται ούτε από τον κόσμο που βρισκόταν εντός του σταθμού.

Συγκεκριμένα, το θύμα της επίθεσης, μία 25χρονη γυναίκα, κατέθεσε στις Αρχές ότι περίμενε το τρένο, όταν ένας άνδρας την πλησίασε και την πέταξε με βία στο έδαφος. "Στη συνέχεια, έπεσε επάνω της και προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά σταμάτησε όταν σχηματίστηκε πλήθος περαστικών γύρω του", δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή των διερχομένων. Αυτόπτες μάρτυρες τράβηξαν βίντεο με την απόπειρα βιασμού, την ίδια ώρα που φώναζαν στον δράστη να σταματήσει.

"Φύγε από πάνω της" ακούγεται στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Μετά από τις αντιδράσεις των περαστικών, ο δράστης φαίνεται να αποχωρεί, απτόητος, χωρίς να βιάζεται, παίρνοντας μάλιστα με την ησυχία του τα γυαλιά του που του είχαν πέσει στο έδαφος.

Όταν έφτασε η Αστυνομία στο σημείο, ο επίδοξος βιαστής είχε φύγει, ωστόσο χθες οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης συνέλαβαν τον Τζόσε Ρέγιες, κάτοικο του Μπρονξ, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της επίθεσης και της παρενόχλησης.

Για να φτάσουν στα ίχνη του χρησιμοποίησαν το πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου του NYPD, το οποίο ταίριαξε την εικόνα του δράστη με το πρόσωπο του Ρέγιες, από μια εικόνα που υπήρχε στο αρχείο, λόγω παλαιότερης σύλληψής του.

πηγή: thetoc.gr