Δεκαπεντάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών της σε δυστύχημα με σκάφος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 22:04 Δεκαπεντάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών της σε δυστύχημα με σκάφος
«Μου έχουν πει να μην πω τίποτα», δήλωσε ο διευθυντής της εταιρίας που έχει το μοιραίο ταχύπλοο

Ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και οι γονείς του ήταν εκεί να ζήσουν όλο το εφιαλτικό σκηνικό.

Η Emily Lewis και η οικογένειά της είχαν πάει οργανωμένη βαρκάδα με ένα τουριστικό ταχύπλοο για να δουν τις ομορφιές του βρετανικού Σαουθάμπτον.

Η εταιρία με τις ημερήσιες κρουαζιέρες Seadogz είχε επιβιβάσει 12 άτομα στο σκάφος στις 22 Αυγούστου για άλλη μια μίνι βόλτα κοντά στις ακτές του Solent.

Κι όμως, το ταχύπλοο προσέκρουσε πάνω σε μεταλλική σημαδούρα. Η μικρή υπέστη σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλοι οι επιβάτες πήγαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον, καθώς έφεραν ελαφρύτερα ή σοβαρότερα τραύματα.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι γονείς της, Simon και Nikki, αλλά και η 19χρονη αδερφή της Amy. Μητέρα και κόρη βγήκαν από την τραγική περιπέτεια με σπασμένα χέρια.

Η Seadogz, που δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 8 χρόνια, ελέγχεται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Ο διευθυντής της, ο 49χρονος Michael Howley, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει για την ώρα: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Μου έχουν πει να μην πω τίποτα»...

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση